VAKANTIEBLOG 12 - 27 SEP 2023


12 sep 2023   Het verhaal
En dan is ineens de vertrekdatum aangebroken.... We doen nog wat boodschappen voor Anne èn voor ons, pakken de laatste dingchies in, waarvan het meeste in kiertjes en verborgen hoekjes in de grote tas moet worden gepropt, maar uiteindelijk stoppen we als we boven de 20 Kg komen.

De taxi staat klokslag 09:05 voor de deur (bij ons slaan de klokken altijd 5 minuten na het hele uur) en dat maakt, dat we om 10:00 op Schiphol staan.

Het is stil.... héééél stil, en niets herinnert nog aan de chaos van een jaar geleden.
We staan natuurlijk vééél te vroeg aan de incheckbalie, maar we zijn dan ook wèl de eerste.

En dat betekent weer, dat we om 11:25 aan de binnenkant van Schiphol staan. Gaat dan alles op rolletjes?
Nee hoor, we zitten om 13:50 op onze plek in het vliegtuig, maar vertrekken pas om 15:15 in plaats van 14:10. Oorzaak? De bagage werd veel te laat aangeleverd bij het vliegtuig, en de gezagvoerder maakte in heel nette bewoordingen de vloer aan met het bagagepersoneel.

De vlucht zelf was probleemloos, afgezien van iemand die dringend medische hulp nodig had, maar omdat wij dat niet konden oplossen, hebben wij ons er maar niet mee bemoeid.
Het was bijzonder helder boven IJsland, en de foto's geven een kleine indruk van de beelden, die aan onze ogen voorbij trokken...... WOUW....

Aankomst en ophalen van de auto ging niet minder probleemloos, en na het testen en instellen van een aantal autodingetjes konden we vertrekken

WE ZIJN WEER OP IJSLAND

.
Omdat wij beiden redelijk uitgewoond zijn, en het toch meer dan een uur later is dan we gewend zijn, gaan we na de drop-off van de bagage bij Anita's eerst eten, en daarna lekker terug naar onze kamer.

Dag één zit er op.....


Veilig reizen? Safetravel.is
Zelf naar IJsland? ijslandspecialist.nl
Of naar Canada? Canadareizen.eu
Links
Contact