VAKANTIEBLOG 4 SEP - 19 SEP 2016


4 sep 2016   Het verhaal
Eindelijk, 4 september, de dag van vertrek...... Marlies heb ik zaterdag opgehaald, zodat we op zondag vanaf 05:00 samen de uurtjes kunnen wegkrassen.

Om 09:30 rijden we weg, zijn dus keurig op tijd om 10:30 op Schiphol, maar pas om 12:15 door de douane. Allerlei extra checks zorgen wel voor wat oponthoud. Maar... who cares, we zijn binnen.

En na wat knipperen met de ogen stappen we om 15:00 uur IJslandse tijd uit het vliegtuig op Keflavík.

Door de douane gaat vlot, we hebben de eerste bus naar de autoverhuurder, en dat is maar goed ook, want we hebben één persoon voor ons, en als we weggaan, staan er een man of 10-15 te wachten op een auto.....

Heerlijk zonnig weer is het onderweg naar Borgarnes, en we gaan eerst "even snel" naar vrienden van ons (voor intimi:Tolli en Kata), om datakaartje op te halen voor mijn router. Internet is onontbeerlijk nietwaar?

Maarr.. we moeten eerst even thee drinken, en als we weer vertrekken is het al bijna donker. Het huisje is snel gevonden, en als we er na verloop van tijd achter zijn, dat we beter de code van het hek bij het hek kunnen intikken dan de code van het huisje, is de rest een peulenschil.

Maar gezien de tijd en de vermoeidheid doen we niet veel meer dan constateren dat de hotpot koud is, en rest ons niets anders dan naar bed te gaan.
Veilig reizen? Safetravel.is
Zelf naar IJsland? ijslandspecialist.nl
Of naar Canada? Canadareizen.eu
Links
Contact