VAKANTIEBLOG 2 SEP - 14 SEP 2018


9 sep 2018   Het verhaal
Vandaag even eerst de foto's, ik moet eerst even bijkomen van vandaag.... .... .... ....

Nu de opwinding is omgezet in gevoelens van geluk en dankbaarheid, zijn we vanmorgen (10) maar vroeg opgestaan om daar vandaag zo lang mogelijk van te genieten......
Oja.. en ook om de mist te fotograferen...

OK, terug naar de 9-de..... Een dag van weinig woorden maar veel emoties. Omdat we een reservering hebben om 09:00 om met de Rhibboot om naar de walvissen te gaan, staan we keurig op tijd bij het vertrekpunt.
En hier horen we dat de Rhib.. pas om 13:00 vertrekt.
Uhhhh... Uhhh... Omdat een tweede keer half geld blijkt te zijn, besluiten we dus maar na enig overleg om dan 's ochtends maar met de gewone mee te gaan.

Wouw... voor mij de derde keer, maar nog net zo spannend als de eerste. Genoeg te zien, maar door de drukte aan boord is het af en toe lastig om goede foto's te maken (maar niet onmogelijk 😊).

Als we om 12:00 terug zijn rijden we even naar de bakker voor een paar overheerlijke kaasbroodjes en zijn ruim op tijd weer terug voor tweede sessie..

S Dan.. Met 60 Km/uur op zoek naar spuiters, en als we er n gespot hebben, op volle vaart er naar toe.
Je kunt tot vlakbij komen, en vanwege de snelheid kunnen we er in korte tijd 6-7 spotten en bezoeken.
Wouw .. dit is geweldig!! ... Nooit meer een gewone safari...... (bij wijze van spreken dan 😁).

Wel, na afloop gaan we terug naar het huisje, en laten alle geweldige gebeurtenissen en emoties passeren onder het genot van een BBQ en een Hotpot.... het leven is goed........


Veilig reizen? Safetravel.is
Zelf naar IJsland? ijslandspecialist.nl
Of naar Canada? Canadareizen.eu
Links
Contact