VAKANTIEBLOG 2 SEP - 14 SEP 2018


6 sep 2018   Het verhaal
Vandaag een dag van afscheid en van welkom.
Eerst gaat iedereen van kantoor terug, en om 06:00 zwaai en knuffel ik de groet uit.

Wouw .. een dag alleen, da's even wennen, dus maar een rondje Reykjanes, maar vanwege de bijzonder korte nacht doe ik eerst even mijn ogen dicht.
De vermoeidheid zorgt er voor dat ik niet optimaal kan genieten, tevens kijk ik uit naar 15:30 vanmiddag, want dan pik ik Marlies op.
Het enige interessante waar ik kom, en wat ik nog niet gezien had is oostelijk van Gunnuhver het plateau op de rotsen aan zee. De golven breken daar prachtig op de rotsen en hebben wat bijzondere rotsformaties uitgesleten.

Het vliegtuig is mooi op tijd, en om 16:00 rijden we weg richting Geysir.
De aangeprezen ijsboerderij kunnen we niet vinden :( maar het wellnesbad Fontana in Laugarvatn des te beter (nadat we er één keer voorbij gereden waren.)

Heerlijk genieten we van de diverse watertemperaturen, maar ook hieraan komt een eind, en na het aanschouwen van het buffet besluiten we maar in Geysir te gaan eten.

Nadat we onze slaapplek hebben ingericht, kunnen we nog NET naar het diner in het hotel, want om 21:00 gaat de keuken dicht.

Een vermoeiende dag wordt gevolgd door een nacht met voldoende slaapuurtjes om de volgende daag weer aan te kunnen, maar daarover later.

P.S. Ook hier nog even geen foto's....
Veilig reizen? Safetravel.is
Zelf naar IJsland? ijslandspecialist.nl
Of naar Canada? Canadareizen.eu
Links
Contact