VAKANTIEBLOG 19 SEP - 29 SEP 2017


19 sep 2017   Het verhaal
Uiteindelijk is het dan de eerste dag van de vakantie...... en dan start de dag mistig...... en met ongelukken op de weg naar Amsterdam.....
Dus dan maar vroeg vetrokken; om 07:30 rijden we weg, om al heel snel in dikke files en wegafsluitingen terecht te komen. Hm, we zijn vroeg, dus niet getreurd.
En snel het eerste SMS'je vanwege de vluchtvertraging..... geen haast dus meer. We parkeren de auto in Roelofarendsveen, en laten ons heerlijk comfortabel met een busje afzetten op Schiphol, 09:30 is het inmiddels.

Uiteindelijk is de vlucht 2.5 uur vertraagd, dus de uren kruipen tot aan vertrek.
We vertrekken om 15:00, en zijn dan best wel weer snel op IJsland. bagage en auto ophalen gaan als een spreekwoordelijke speer, en 17:00 rijden we weg naar Borgarnes, waar we verblijven bij vrienden van ons.

De rit ernaartoe geschiedt in prachtig weer, de eerste dag is genieten.
Net zoals overigens het eerste biertje bij Tolli, en een overheerlijke LAMSBOUT... die ik alleen maar in hoofdletters kan schrijven.

De avond verloopt ongemerkt heel snel, en we duiken rond 23:00 tussen de warme lappen, nadat ik eerst Skugi de kamer uit heb gejaagd.... (nou, ja.... bij wijze van spreken dan)


  Veilig reizen? Safetravel.is
  Zelf naar IJsland? ijslandspecialist.nl / creatingstories.nl
  Of naar Canada? Canadareizen.eu
  Links
  Contact